Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا گوران تاکید دارد در روزهای کرونایی تئاتر به نابودی نزدیک است و دولت باید تا جایی که می تواند به هنرمندان تئاتر کمک کند تا بخش فرهنگی از بین نرود و هنرمندان تئاتر بتوانند فرهنگ سازی کنند درواقع فرهنگ مادر یک جامعه است و اگر از بین برود جامعه دچار فقر فرهنگی می شود.

رضا گوران، کارگردان تئاتر و نمایش هملت در خصوص اینکه اگر تئاتر تماشاگر نداشته باشد خانواده تئاتر و رسانه هایی مثل تلویزیون که از تئاتر بازیگر گرفتند ضرر می کنند یا خیر به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: مطمئن باشید هرکجا که تئاتر توسط ما به صورت های مختلف از جمله جبری، سهوی تضعیف شود نه به سینما و تلویزیون بلکه به فرهنگ آسیب زده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع فرهنگ از تمام نام های برده شده بزرگ تر و مادر و مولد یک جامعه است.

این کارگردان خاطر نشان کرد: در حال حاضر در وضعیت خطرناک کرونا، فرهنگی به وجود آمده است تا مردم در قرنطینه به سر ببرند اما هنگامی که سرپیچی می کنند و به مسافرت می روند نشان دهنده ی تضعیف تئاتر های اندیشه ساز است.

در واقع یک سری از تئاتر ها باید به فرهنگ پیشنهاد های تازه ای بدهند تا سطح آگاهی را در جامعه بالا ببرند  اما این تئاتر ها در دوران کرونا روبه نابودی هستند و اگر به همین شکل ادامه یابد هیچ اثری از آن ها باقی نمی ماند به طوری که هم  انگیزه از هنرمند گرفته می شود و هم چشم انداز روشنی برای بهتر شدن دیده نمی شود.

باید کارگروه های  مسلط و مدبری برای این قضیه تشکیل شود تا نه تنها در دوران سخت کرونا بلکه بعد از پایان یافتن این ویروس نیز برای افراد هنرمند تئاتر فکر درست و کار آمدی شود. در نتیجه  ما واقعا  به این هم اندیشی نیاز داریم ولی انگار اراده ای وجود ندارد ولی دولت باید حمایت کند و بودجه فرهنگی را در راستای بهتر شدن هنرمندان به کار بگیرد درنهایت هر کجا به تئاتر بی توجهی و آن را ضعیف کنیم تبعاتی که از خود به جا می گذارد در سال های نزدیک نخواهد بود و ما به طور ناگهان در سال های دور با یک فقر فرهنگی مواجه می شویم که  قابل حل شدن نیست و  در واقع جبران ناپذیر است.           

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر تلویزیون سینما تهیه کننده تماشاگر رضا گوران تئاتر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبشهت ماه) مجلس و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول شماره ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول، گفت: طبق محاسبات ما در زمان تصویب بخش اول بودجه مقرر شد که یک درصد هزینه‌های شرکت‌های دولتی برای مسائل فرهنگی هزینه شود که اعتبار آن بالغ بر ۲۸ همت می‌شد، اما دولت در جداول ۳۶ همت را برای توزیع آورده است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با همکاری کمیسیون فرهنگی اصلاحاتی را در این جداول اعمال کرد که یکی از این اصلاحات، اختصاص منابع بیشتری به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم و بهداشت و درمان بود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: امسال برای اولین‌ بار بودجه در مرحله اول به شکلی تصویب شد که کسی نمی‌تواند بودجه حوزه فرهنگ را پرداخت نکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری