Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ بازار شایعات در دوران کرونا کماکان داغ است و اخیرا خبری با عنوان «نابودی ۱۵ ثانیه‌ای کرونا» بین مردم دست به دست می‌شود اما از حقیقت اصلی این تحقیق و عوارض خطرناک استفاده از این روش، صحبتی نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزارى تسنیم از بندرعباس، از ابتداى شیوع کرونا تاکنون که کشور در موج سوم این بیمارى قرار دارد، بسیارى از صفحات در فضاى مجازى و رسانه‌ها، شایعاتى را در خصوص درمان کرونا با تیترهایى همچون "داروى قطعى کرونا پیدا شد" یا "فلان ماده یا دارو، درمان قطعى کرونا است" منتشر کرده و باعث سردرگمى مردم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دین پرست» دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا شد100 میلیارد ریال به بخش کرونای چهارمحال و بختیاری اختصاص داده شدابتلای وزیر رفاه به کرونا تأیید شد

در چندین روز اخیر نیز خبری در رسانه‌ها با عنوان "نابودى 15 ثانیه‌اى کرونا با ید" دست به دست می‌شود که بر طبق یک مقاله و تحقیق در آمریکا است، طبق این خبر بررسى‌هاى محققین دانشگاه کانتیکت آمریکا نشان می‌دهد که ید از جمله موادى است که مصرف آن ویروس کرونا را در بدن غیرفعال می‌کند.

همچنین در این اخبار به مردم توصیه می‌شود تا محلول یددار را هر شب قرقره کنند یا از مواد خوراکى که حاوى ید هستند نظیر انواع ماهى، لبنیات، تخم مرغ و سیب زمینى پخته، میگو، موز و آلوى خشک استفاده کنند. 

اما آن روى این تحقیق چیز دیگرى است؛ در ابتدا نکته مهم این است که در این مقاله (متن انگلیسى و اصلى آن) گفته شده که این بررسی در شرایط آزمایشگاهى صورت گرفته و ماده مورد استفاده محلول یددار بوده است و مواد غذایى حاوى ید را شامل نمی‌شود.

همچنین هدف این آزمایش در این مقاله، استفاده خوراکى از ید یا محلول آن برای از بین بردن ویروس کرونا در بدن نیست و تنها براى هدف ضدعفونى تجهیزات پزشکى و دندانپزشکى عنوان شده است.

در این رابطه متخصص بیمارى‌هاى عفونى و گرمسیرى دانشگاه علوم پزشکى هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: هنگام تجویز و مصرف دارو برای هر نوع بیماری، باید عوارض و کارایی آن سنجیده شود و اگر کارایی آن از عوارضش بیشتر بود، آن دارو قابلیت استفاده را خواهد داشت. 

دکتر پریوش داوودیان ادامه داد: آسیب محلول‌های یددار بسیار زیاد است و قرقره یا خوردن آن تاثیری بر از بین بردن ویروس در بدن ندارد، بلکه این محلول‌ها برای ضدعفونی بوده، چرا که ید در ترکیبات ضدعفونی کننده استفاده می‌شود و استفاده مقدار زیاد ید بصورت خوراکی، مسمومیت‌هاى خطرناکى ایجاد خواهد کرد.

رئیس مرکز تحقیقات بیمارى‌هاى عفونى و گرمسیرى هرمزگان تصریح کرد: البته کمبود املاح معدنى در بدن می‌تواند سیستم ایمنی را تضعیف کند و گنجاندن مواد غذایى حاوى این املاح نظیر ید خوراکى، میتواند براى تقویت سیستم ایمنى بدن در برابر ویروس مناسب ‌باشد.

به گزارش تسنیم، در نهایت این محلول یددار در شرایط آزمایشگاهى توانسته طى 15 ثانیه ویروس کرونا را از سطوح از بین ببرد که کاربرد ضدعفونى کننده دارد و ارتباطى با خوردن یا قرقره کردن این ماده براى از بین بردن کرونا در بدن انسان وجود ندارد.

در نتیجه تاکنون هیچ روش و ماده‌ای براى درمان قطعى ویروس کرونا وجود ندارد، لذا لازم است که رسانه‌ها و خبرگزارى‌ها دقت و ظرافت بیشترى نسبت به این قبیل خبرها و تیترها داشته باشند تا باعث سردرگمى مردم و بروز عوارض خطرناک ناشى از استفاده از این روش‌ها، نشوند.

انتهای پیام/ 868/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت