Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت داودی ساینس فشن (DAWODY Science Fashion) در هلند اقدام به تولید ماسک ضد ویروس کرونا کرده است.

به گفته صفا داودی بنیانگذار شرکت داودی ساینس فشن، «این سویه جدید ویروس کرونا باعث ایجاد موج سوم کرونا می‌شود زیرا احتمال بیشتری برای عفونی کردن دارد.»

وی هدف از ساخت این ماسک را جلوگیری از شیوع ویروس کرونا با منسوجات نوآورانه  بیان کرد که توانایی خنثی‌سازی ویروس کرونا را در هنگام تماس دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طراح تاکید کرد : این فناوری ظرفیت بزرگی دارد و از آن می‌توان در بخش حمل و نقل عمومی، بهداشت، مهمانداری و حتی در سیستم‌های تهویه استفاده کرد.

داودی خاطرنشان کرد: در این ماسک‌ها از نانوذرات اکسیدروی (Zno) استفاده شده ‌است، نانوذراتی که می‌تواند موجب از بین رفتن ویروس کرونا شود، نتایج آزمایش‌های انجام شده توسط آزمایشگاه معتبر ATCCR نشان می‌دهد که این ماسک می‌تواند در مدت نیم ‌ساعت، ۹۹ درصد از ویروس‌ها را از بین ببرد.

وی تاکید کرد  این شرکت نشان داد که فناوری نانوذرات اکسید روی که در این ماسک‌ها استفاده شده ‌است، برای کاربران بی‌خطر بوده و این موضوع توسط آزمایشگاه مجاز اتحادیه اروپا تأیید شده ‌است،  این فناوری برای باکتری‌ها و ویروس‌ها کشنده است.

ماسک‌های داودی ساینس فشن با توانایی فیلتراسیون بالاتر از ۹۸ درصد ذرات ۵ میکرون، کاملاً مطابق با مقررات سازمان جهانی بهداشت و استانداردهای ISO و IEC هستند،  آزمایش‌های انجام شده توسط سازمان‌های نظارتی نشان می‌دهد که می‌توان این ماسک‌ها را بعد از بیش از ۵۰ بار شست و شو بدون این که قدرت ضد میکروبی خود را از دست بدهد، استفاده کرد، توصیه شده که این ماسک‌ها هفته‌ای یکبار شسته شوند.

در تولید این ماسک‌ها از طلای ۲۴ عیار نیز استفاده شده تا زیبایی بصری داشته باشند،  این ماسک‌ها علاوه‌بر خواص ضدویروس، دارای جلوه بصری جالب توجهی است.

به گزارش ایرنا با توجه به شیوع ویروس جهش یافته کرونا  در انگلیس در حال حاضر، کشورهای بیشتری محدودیت‌های سفر به این کشور را اعمال می‌کنند که این موضوع به دلیل نگرانی‌های جدی در مورد انتشار سریع سویه جدید ویروس کرونا است،  این نوع ویروس با نام Vui-۲۰۲۰۱۲/۰۱ در ایسلند، دانمارک و هلند، بلژیک و ایتالیا شناسایی شده‌ است،  در حال حاضر بیش از ۶۲ درصد از عفونت‌های کووید ۱۹ در لندن را تشکیل می‌دهد،  در حالی‌که نتایج واکسن‌های فایزر و مدرنا در ماه ژانویه در مورد اثربخشی این واکسن بر سویه جدید ویروس کرونا مثبت بوده است، افراد بیشتری نگران جهش‌های بعدی ویروس کرونا هستند.

اسنفاده از ماسک یکی از روش های پیشگیری از ابتلا به کرونا است.

برچسب‌ها هلند ماسک ویروس کرونا محققان ایرانی فناوری نانو پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند ماسک ویروس کرونا هلند ماسک ویروس کرونا محققان ایرانی فناوری نانو اخبار کنکور ویروس کرونا ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت