Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای رسمی سازمان ملل؛ ۸.۸ درصد از ساعت کار در سراسر جهان در سال گذشته (۲۰۲۰) در مقایسه با سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹، در پی بحران شیوع کرونا، کاسته شد که در واقع معادل حذف شدن ۲۵۵ میلیون شغل تمام وقت بوده است؛ این رقم چهار برابر تعداد ساعات از دست رفته طی بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش این تارنمای خبری، اقدامات مقابله با همه گیری کووید ۱۹ از جمله اعمال قرنطینه و محدودیت های تردد سبب شد تا بسیاری از افراد ناگزیر بازار کار را ترک کرده و دیگر قادر به یافتن شغل نباشند.

گای رایدر مدیر سازمان بین المللی کار در این رابطه تصریح کرد: با فروکش کردن اندک بحران شیوع کرونا و آغار کارزارهای واکسیناسیون در جهان، نشانه های بهبود اقتصادی که شاهد آن هستیم اگرچه امیدوارکننده اما همچنان شکننده و بسیار ناپایدار است.

 وی یادآور شد: هیچ کشور یا جامعه ای به تنهایی قادر به برون رفت از آن نیست.

در این گزارش آمده است که تاثیرات منفی بحران شیوع کرونا بر بازار اشتغال محدود به بیکاری نشده؛ بلکه باعث کاهش ۸.۳ درصدی درآمدها در سراسر جهان، معادل ۳.۷ تریلیون دلار یا ۴.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان شده است.

این گزارش با تاکید بر پیامدهای نابرابر همه گیری کووید ۱۹ بر بخش های مختلف اقتصادی، جغرافیایی و بازار کار در جهان بیان داشته که بخش هایی که بیش از همه تحت تأثیر این همه گیری قرار گرفته، خدمات اقامتی، پذیرایی و اصناف ارائه دهنده محصولات غذایی بوده است که یک پنجم مشاغل خود را از دست داده اند؛ فعالیت های تجاری و تولیدی در رتبه بعدی قرار دارند.

از سوی دیگر، سازمان بین المللی کار در گزارش خود به افزایش استخدام ها در سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۲۰ در حوزه اطلاعات و ارتباطات و همچنین فعالیت های مالی و بیمه اشاره کرده است.

افزون بر آن، این سازمان بین المللی خاطرنشان کرد که زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر عواقب ویرانگر بحران شیوع کرونا قرار گرفته اند؛ چرا که آمار از دست دادن مشاغل در زنان ۵ درصد و برای مردان ۳.۹ درصد گزارش شده است.

سازمان بین المللی کار با هشدار درمورد خطر نسل جوان سوخته اعلام کرد که کارگران جوان نیز با از دست دادن شغل خود یا با تأخیر در ورود به بازار کار، تحت تأثیر این بحران قرار گرفته اند؛ از دست دادن شغل در میان جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله، ۸.۷ درصد گزارش شده، در حالی که در افراد بالای ۲۴ سال، این رقم ۳.۷ درصد بوده است.

سازمان بین المللی کار عنوان کرد که به رغم اختلال بی سابقه و فضایی آکنده از بیم و ابهام در سال گذشته (۲۰۲۰) ناشی از همه گیری کووید ۱۹،  بارقه های امید در بهبودی شرایط اقتصادی در جهان به چشم می خورد.  پیش بینی ها در ۲۰۲۱ حاکی از آن است که با اجرایی شدن کارزارهای واکسیناسیون کشورها، اکثر دولت ها در نیمه دوم سال، رشد نسبی اقتصادی را تجربه کنند.

در این گزارش آمده که در سناریوی بدبینانه ساعات کار با کاهش ۴.۶ درصدی و در سناریوی خوش بینانه، ساعات کار با کاهش ۱.۳ درصدی مواجه خواهد شد.  در هر صورت، بازار کار در قاره آمریکا، اروپا و آسیای میانه تقریباً دو برابر بیشتر از دیگر مناطق جهان، در جریان همه گیری کووید ۱۹ آسیب خواهند دید.

گای رایدر عنوان کرد: ما بر سر یک دوراهی هستیم؛ یک راه به بهبود اقتصادی نابرابر و ناپایدار خواهد انجامید که با افزایش بی ثباتی ها و بی عدالتی ها، زمینه را برای بحران های جدید فراهم می کند. راه دیگر، بهبودی انسان محور است تا با اولویت دادن به اشتغال، درآمد و حمایت اجتماعی، متضمن حق بر کار و گفتگوی اجتماعی، بازسازی بهتر را میسر کند.

در این گزارش، سازمان بین المللی کار بر حمایت از سیاست های اقتصاد کلان در سال ۲۰۲۱ و در صورت امکان محرک های مالی مبنی بر حمایت از مشاغل و ارتقاء سرمایه گذاری به خصوص اقدامات هدفمند برای بخش های آسیب دیده، همچنین بااولویت آسیب پذیرترین اقشار جامعه، از جمله زنان، جوانان، کارگران تاکید کرده است.

طبق گفته این سازمان بین المللی، حمایت جامعه جهانی از کشورهای در حال توسعه که توانایی مالی کمتری برای دستیابی به واکسن کرونا و بهبود اقتصادی و اشتغال دارند، همچنین گفت وگوی اجتماعی برای ایجاد اقتصادی فراگیرتر، عادلانه تر و پایدارتر ضروری است.  

برچسب‌ها ویروس کرونا جهان در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد سازمان بين المللی كار اقتصاد کرونا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا جهان در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد ویروس کرونا جهان در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد سازمان بين المللی كار اقتصاد کرونا اخبار کنکور سازمان بین المللی کار همه گیری کووید ۱۹ بحران شیوع کرونا بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)

عصر ایران ؛ حسن ظهوری ــ حالا معلوم شده مسئولان برای آن‌که یک کارخانه سیمان دیگر در شهرستان زرندیه و ساوه ساخته شود به اهالی روستای ویدر در این شهرستان دروغ گفتند. چرا که پیش از این بارها روستاییان پرسیده بودند آیا قرار است کارخانه دیگری ساخته شود که گفته بودند نه ولی حالا ساخته شده‌است. آن را در جایی ساخته‌اند که دشت ممنوعه است. شواهد نشان می‌دهد برای گرفتن مجوز ساخت‌اش در طرح ارزیابی زیست محیطی آن عددسازی‌هایی شده و شواهد زیادی از تخلفات گسترده هنگام گرفتن مجوز وجود دارد. اما از همه بدتر جاییست که آن را ساخته‌اند. در یکی از بحرانی‌ترین دشت‌های نزدیک تهران، حالا سه کارخانه سیمان وجود دارد؛ اتفاقی که در هیچ‌جای ایران شبیه آن رخ نداده است.

گزارش را این‌جا ببینید

روستای ویدر حالا در عجیب‌ترین جای ایران واقع شده. اتفاقی که در دشت پیرامون این روستا رخ داده در هیچ‌جای ایران و شاید جهان رخ نداده باشد. کارخانه سیمان ساوه‌ فاصله‌ای با کارخانه سیمان سفید ساوه ندارد. کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد فاصله‌ای با سیمان ساوه ندارد. مابین آن‌ها یک کارخانه تولید آهک هم هست که فاصله زیادی با سه کارخانه سیمان ندارد، و اهالی می‌گویند شب‌ها از آن بوی بدی بلند می‌شود. چهار کارخانه با سطح آلایندگی بالا در جایی که ۱۰‌ها روستا وجود دارد؛ روستای ویدر یکی از آن ۱۰‌ها روستاست و حالا دیگر تحمل اهالی آن تمام شده‌است. مثل تحمل دشت که خیلی وقت است تمام شده و حالا با بحران‌های بزرگ آب و خاک دست و پنجه نرم می‌کند.

معلوم نیست چه کسانی مجوز ساخت کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد را داده‌ است. آن‌چه مشخص است تحت هیچ شرایطی نباید این‌جا ساخته می‌شده‌است. آن‌هم کنار رودخانه ویدر که معمولا فصلی پر آب می‌شود. پل عظیمی که روی آن زده‌اند نشان می‌دهد سیلاب بزرگ به داخل آن می‌ریزد. در طرح ارزیابی زیست محیطی کارخانه تمام اطلاعاتی که درباره این رودخانه داده شده غلط است. اطلاعاتی که به راحتی با یک بازدید از محل قابل راستی‌آزمایی بود.

اما فقط این نیست در خیلی موضوعات زیست محیطی دیگر هم عددسازی شده‌است. مثلا اصلا توجهی به باد قالب که به سمت مناطق روستایی خرقان می‌رود توجهی نشده‌است. و یا فاصله‌ای که کارخانه تا جاده دارد خیلی کمتر از عددیست که در طرح ارزیابی آمده‌است. در حال حاضر تعداد زیادی معدن در همین محدوده فعالیت‌های کارخانه‌های سیمان،‌ فعالند. وقتی در این منطقه حرکت می‌کنید مدام با منظره کوه‌هایی مواجه می‌شوید که تخریب شده‌‌اند. آغاز فعالیت یک کارخانه سیمان دیگر تخریب‌های را دو برابر خواهد کرد؛ خصوصا که برداشت‌‌ها از کوه معمولا با انفجار انجام می‌گیرد، انفجارهایی که پیامد‌های آن خیلی بدتر از آنچه که تا به حال اتفاق افتاده است. انفجارات به راحتی تمام قنات‌هار روستاها را کور خواهد کرد.

روستاییان حتی رئیس سازمان محیط زیست را هم به این‌جا آورده‌اند. آن‌ها به من گفتند سلاجقه با یک بازدید میدانی متوجه تخلفات عجیبی که رخ داده شد و دستور پیگیری داد. دستوری که حتی هنوز یک قدم برای انجام آن گرفته نشده‌است. کارخانه تقریبا ساخته شده و شاید قدم‌های کوچکی برای بهره‌برداری از آن باقی مانده‌استاما نمی‌دانند وقتی از ابتدا این کارخانه با دروغ مسئولان وقت و کتمان آن ساخته شد، حالا کدام وعده را می‌توانند باور کنند. وقتی حتی نمی‌شود باور کرد در یک دشت ممنوعه و بحران زده ۳ کارخانه سیمان مجوز می‌گیرند و در محدوده‌ای بسیار کوچک فعالیت کنند و یک کارخانه آهک هم هوا را بد بو می‌کند. گزارش را حتما ببینید تا بیشتر درباره این تخلف آشکار بدانید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مدیرعامل کارخانه سیمان تهران: نباید هر فعالیت مخرب محیط زیست را تعطیل کرد/ سرطان مردم ربطی به ما ندارد گزارش تصویری و تشریحی از وضعیت کوه بی‌بی شهربانو بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای / ببینید برداشت‌ زیاد چه بلایی بر سر کوه آورده (+عکس)

دیگر خبرها

  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • بعید است دفاعیات نتانیاهو به جلوگیری از حکم دیوان لاهه کمک کند | پیامدهای حکم لاهه برای نتانیاهو
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دادگاه لاهه و پیامدهای جهانی
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان