Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمدعلی محسنی بندپی درمورد شدت گرفتن بیماری در تعطیلات پیش روی گفت: با تمام تلاش‌هایی که انجام شده در جهت کنترل بیماری هنوز شاهد رشد مبتلایان به ویروس کرونا هستیم؛ میزان مبتلایان از ۱۶ هزار نفر به ۵ هزار تن رساندیم که این میزان به تازگی به مرز ۷ هزار مبتلا رسیده است، رشد تعداد مبتلایان زنگ هشداری برای اوج گیری بیماری در تعطیلات پیش روی و شلوغی ماه‌ پایانی سال است؛ باید همچنان به اجرای پروتکل‌ها پایبند باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، افزود:  برداشته شدن یکباره محدودیت‌ها با انتقادهای فراوانی روبرو بوده است باید این محدودیت‌ها به صورت تدریجی برداشته شود هنوز شرایط برای بیماری کنترل بیماری کرونا عادی نیست که شاهد عقب نشینی ویروس باشیم؛ جدی گرفته نشدن بیماری از طرف مردم و مسئولان بدون شک عواقب خطرناکتری را به همراه خواهد داشت بعد از گذشت یک سال هنوز شاهد رفتارهای غیر قابل پیش بینی ویروس  هستیم.

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن مجازی برگزار می‌شود


وی در ادامه گفت: در طول یکسال اخیر شاهد تعطیلی بسیاری از مراسم فرهنگی و اجتماعی بوده‌ایم حتی به دلیل اینکه این بیماری اوج نگیرد مراسم ۲۲ بهمن ماه بعد از ۴۲ سال پیروزی انقلاب علاوه بر راهپیمایی خودرویی و موتوری در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود و تلاش شده تا مردم در تجمعات عمومی کمتر حضور پیدا کرده تا شاهد اوج گیری بیماری نباشیم؛ باید از تمام فرصت‌ها استفاده کرده تا این بیماری را کنترل کنیم.

سرعت انتشار و انتقال در فصل زمستان، شیوع ویروس جهش یافته در اقصی نقاط دنیا و عدم دستیابی به درمان قطعی باید توجه داشت که این شرایط شکننده بوده

محسنی بندپی تاکید کرد: به رغم توفیق در کنترل بیماری و کاهش مرگ و میر متاسفانه به دلیل ویژگی‌های خاص ویروس کووید ۱۹، سرعت انتشار و انتقال در فصل زمستان، شیوع ویروس جهش یافته در اقصی نقاط دنیا و عدم دستیابی به درمان قطعی باید توجه داشت که این شرایط شکننده بوده، به نحوی که بنابر خبرها و گزارش‌ها روند نزولی در برخی از شهرستان‌ها و استان‌ها متوقف شده و شاهد افزایش مراجعات و حضور در مراکز درمانی هستیم؛ اگر یک ماه مداوم این پروتکل‌ها را رعایت کنیم بی‌شک شاهد اوج گیری موج چهارم بیماری در کشور نخواهیم بود.

نماینده مرم در مجلس یازدهم یادآور شد: در کنار همکاری بسیاری از مردم شاهد بی‌توجهی برخی از افراد نسبت به اجرای پروتکل ها بوده‌ایم که این بی‌توجهی در طول یکسال اخیر منجر به شدت گیری بیماری در موج دوم و سوم بیماری شده است؛ مردم باید از سفرهای غیر ضروری به استان‌های جنوبی و شمالی کشور پرهیز کنند تا شاهد موج جدید کرونا در کشور نباشیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم تمام سازمان ها و نهادها از وزارت کشور گرفته تا شهرداری و حتی قوه قضاییه به میان آمده تا بیماری را به صورت کامل کنترل کنیم و با جدیت بیشتری به این موضوع نگاه کنند؛ نابودی این بیماری نیازمند عزم ملی است،  وگرنه تجمعات مردم در مترو و بازار بسیار خطرناک خواهد بود و ادامه دادن این بی‌توجهی نتیجه‌ای غیر از شدت گرفتن بیماری نخواهد داشت چه بسا شاهد اوج گیری بیماری در موج چهارم هم باشیم. 

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان کرونا گیری بیماری اوج گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۶۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علائمی در سیستم گوارش وجود دارند که نشان می‌دهند شما دچار بیماری کبد چرب هستید. بیماری کبد چرب که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود و به طور فزاینده‌ای در حال گسترش در سراسر جهان است. این بیماری ممکن است از یک وضعیت خفیف تا شکل جدی‌تر متغیر باشد که می‌تواند منجر به آسیب و عوارض کبدی شود. اگرچه بیماری کبد چرب اغلب بدون علائم رخ می‌دهد، اما برخی از مشکلات گوارشی وجود دارد که می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد. چهار علامت اصلی گوارشی که نیازمند توجه و ارزیابی برای افراد در معرض خطر یا تشخیص بیماری کبد چرب است:

بیشتر بخوانید: علائم ظاهری بیمار بودن کبد درد شکم

یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب، درد یا ناراحتی شکم است. این درد اغلب به عنوان یک درد مبهم دائمی در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و ممکن است با احساس پری یا نفخ همراه باشد. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود. اگر درد یا ناراحتی مداوم در ناحیه شکم را تجربه می‌کنید، حتما برای معاینه و تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ نیز ممکن است نشان دهنده بیماری شدید کبد چرب باشد و زمانی که کبد مملو از چربی باشد، می‌تواند منجر به التهاب و اختلال در عملکرد طبیعی آن شود. این می‌تواند بر هضم و متابولیسم غذا تأثیر بگذارد و در نتیجه حالت تهوع و استفراغ گاه به گاه ایجاد شود. احتمال بروز این علائم بعد از مصرف غذاهای چرب بیشتر است. اگر تهوع و استفراغ مکرر همراه با سایر مشکلات گوارشی رخ می‌دهد، حتما برای ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

از دست دادن اشتها و کاهش وزن

در مراحل پیشرفته بیماری کبد چرب، شما از کاهش اشتها و کاهش وزن ناخواسته رنج می‌برید. این ممکن است به این دلیل باشد که کبد کمتر قادر به پردازش مواد مغذی و تولید صفرا برای کمک به هضم و جذب چربی‌ها است. در نتیجه، بدن ممکن است در جذب مواد مغذی مهم از غذا دچار مشکل شود که منجر به از دست دادن اشتها و کاهش وزن می‌شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه و غیر قابل توضیح اشتها یا وزن شدید، توصیه می‌شود برای ارزیابی جامع با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

زردی

زردی روی پوست و چشم می‌تواند در موارد شدید بیماری کبد چرب رخ دهد. این ناشی از تجمع بیلی روبین است، رنگدانه زردی که هنگام تجزیه گلبول‌های قرمز تولید می‌شود. وقتی کبد نتواند به طور موثر بیلی روبین را پردازش کند، تجمعی در بدن ایجاد می‌شود که منجر به زردی می‌شود. در صورت مشاهده زردی، حتما سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228746 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت