Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانگونه که حاج قاسم خانه به خانه به دنبال ویروس داعش می گشت ما به دنبال ویروس کرونا رفتیم و به برکت طرح شهید سلیمانی مرگ ها یک سوم نسبت به قبل از اجرای این طرح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، شیوع کرونا با وجود همه سختی‌ها و مشکلاتی که برای اقشار مختلف جامعه ایجاد کرد نشان داد که در کنار هم می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قریب یک سالی که از شهادت سردار شهید سلیمانی می‌‌گذرد، همه کارها، فعالیت‌ها و اقدامات مردم در کشور به خصوص دیار کریمان رنگ و بوی حاج قاسم دارد. گویی او زنده است، در بین ما و در کنار ما.

این بار در طرح شهید سپهبد سلیمانی، ایرانیان به دنبال کنترل کرونا هستند.

طرح شهید سلیمانی چیست

شعار طرح شهید سلیمانی هر خانه یک پایگاه است. هدف اصلی طرح قطع زنجیره انتقال کرونا مبتنی بر اصل مشارکت مردمی است.

فرمانداران، معاونان و روسای مراکز بهداشت، فرمانده سپاه شهرستان، هلال احمر و شهرداری از اعضای قرارگاه طرح شهید سلیمانی هستند. ۵ کمیته در این قرارگاه تشکیل شده است.

کمیته حمایت و قرنطینه خانگی و غیرخانگی و  کمیته عملیات منطقه با مسئولیت بسیج و کمیته آموزش همگانی، کمیته پایش و نظارت و کمیته رهگیری و مراقبت با مسئولیت بهداشت شهرستان فعالیت می کنند.

همچنین تیم های مراقبت، حمایت و نظارت با مسئولیت بهداشت و همکاری بسیج و هلال احمر تشکیل شده است.

تیم های نظارت وظیفه بازرسی از مراکز خدماتی، محل های تهیه و توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی از لحاظ رعایت مسایل بهداشتی بر عهده دارند.

در شرایط عادی به ازای هر ۲۵۰۰نفر یک مراقب سلامت در پایگاه های بهداشت حضور دارد اما در شرایط شیوع کرونا تیم های بسیج به کمک مرکز بهداشت آمده است تا شناسایی افراد مبتلا به کرونا دقیق تر صورت گیرد. تیم های مراقبت با خانواده های مبتلا به کرونا تماس می گیرند و آنها را از لحاظ قرنطینه و مراقبت های بهداشتی مورد بررسی قرار می دهند.

تیم های حمایت با عضویت خیرین، هلال احمر، سمن ها، کمیته امداد، آستان قدس، آموزش و پرورش به مسئولیت بسیج در مساجد تشکیل شده اند. این تیم ها وظیفه دارند در مدت دو هفته مایحتاج خانواده های مبتلا به کرونا را در قرنطینه تهیه کنند تا دیگر نیازی به خروج از قرنطینه نیاشد و میزان آلودگی به کرونا کاهش یابد. همچنین در صورتی که خانواده ای توسط سازمان های عضو از لحاظ مالی، ناتوان تشخیص داده شوند از آنها حمایت های مالی نیز صورت می گیرد.

همچنین در راستای تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری اعزام نیروهای داوطلب، خدماتی، بیماربر، بهورز، پرستار و طلاب آموزش دیده به مراکز درمان و حوزه سلامت صورت گرفت. این اقدام با همکاری بسیج طلاب، محلات و دانشجویی و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت.

برخورد با کرونا به سبک شهید سلیمانی

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: وقتی با دوستان بسیج طرح را طراحی کردیم به زیباترین اسم یعنی قاسم سلیمانی رسیدیم و نام بزرگی را برای طرح گذاشتیم که عزیز و محبوب خداوند و ائمه اطهار بود و از خدا خواستیم به پاس این مرد بزرگ دست ما را بگیرد، طرحی که به نام مقدس شهید سلیمانی مزین شد برای کشور افتخار آفرینی کرد.

وی توضیح داد: در عرض ۴۰ روز به دستاورد بزرگ ملی دست یافتیم و با شیوه حاج قاسم که خانه به خانه به دنبال ویروس داعش می گشت ما به دنبال ویروس کرونا بودیم.

نمکیبا با بیان اینکه در کشورهای غربی با وجود پول، تخت و امکانات بیشتر در کنترل کرونا ناموفق بودند خاطر نشان کرد: در کشورمان به برکت طرح شهید سلیمانی مرگ ها یک سوم نسبت به قبل از اجرای این طرح شد.

وزیر بهداشت بیان کرد: امروز مفتخریم با همراهی بسیج، نیروهای مسلح، هلال احمر، فرمانداران، استانداران و نیروهای پزشکی و بهداشت به این موفقیت بزرگ دست یافتیم.

غربالگری ۸۰ درصد مردم در طرح شهید سلیمانی

مسلم چشمی مسئول رصد و پایش طرح شهید سلیمانی سازمان بسیج از غربالگری کرونایی ۶۵ میلیون نفر در طرح  شهید سلیمانی تا به امروز خبر داد و گفت: حدود ۲۴۰ هزار بسیجی در طرح غربالگری کرونایی مشارکت داشتند که حدود ۸۰ درصد مردم در این طرح غربالگری شدند.

معاون سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج کشور با تاکید بر اینکه طرح شهید سلیمانی مفیدترین و موثرترین طرح برای کاهش و قطع زنجیره انتقال کرونا در کشور است، ادامه داد: وزارت بهداشت هم بر اجرای طرح تاکید کرده است و وزیر بهداشت هم اعلام کرد که طرح شهید سلیمانی سهم بیشتری در کاهش تلفات کرونایی داشت.

چشمی خاطر نشان کرد: در طرح شهید سلیمانی ۵۰ الی ۶۰ درصد در بخش بستری شدگان کرونایی کاهش داشتیم.

کاهش ۸۰ درصدی مرگ و میر با اجرای طرح شهید سلیمانی

سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله کرمان با اشاره به بکارگیری ۲۴هزار نفر بسیجی در قالب گروه های حهادی در طرح بسیج اظهار کرد: ۱۵۰ کارگاه تولید ماسک فعالیت داشته اند، همکاری با نیروی انتظامی و تأمین نیازمندی استان در زمینه الکل و مواد ضدعفونی کنتده از دیگر اقدامات انجام شده است.

سردار معروفی با اشاره به وجود ۲۷ نقاهتگاه با فعالیت هزار تخت در سراسر استان، تصریح کرد: در طرح شهید سلیمانی ۲۷۳ پایگاه با حضور ۸ هزار و ۵۰۸ بسیجی فعال بودند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه ۳۷ هزار و ۷۲۷ بسته معیشتی در این طرح توزیع شده است، بیان کرد: طرح شهید سلیمانی منجر به کاهش ۷۰ درصدی بیماری و کاهش ۸۰ درصدی مرگ و میر در استان شده است.

حمایت از نزدیک به ۵۵هزار خانوار آسیب دیده از کرونا با اجرای طرح شهید سلیمانی

 مریم حسین‌پور مدیر گروه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اعلام حمایت از۵۴۲۲۵ خانوار آسیب دیده ناشی از بیماری کرونا با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان، ابراز داشت: تیم رهگیری در استان با ۳ هزار و ۲۴ نفر عضو ایجاد شده که رهگیری و شناسایی افراد مثبت و افراد در تماس نزدیک با افراد مبتلا به کرونا را انجام می‌دهند.

حسین‌پور ادامه داد: تیم‌های رهگیری تا کنون ۳۸۰ هزار و ۷۸۴ نفر را شناسایی کرده که از این تعداد ۴۴ هزار و ۵۸۲ تست رپید انجام شده است.

وی تصریح کرد: ۱۰۴ تیم مراقبت در منزل با عضویت ۲۳۶ نفر به ۵۷ هزار و ۳۱ نفر خدمات مراقبت در منزل را تاکنون انجام داده‌اند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ۱۳۴۲ نفر در ۲۸۰ تیم نظارتی کار نظارت بر واحدهای صنفی، مکان‌های پرتردد، جاهایی که ازدحام زیاد است و اماکن توزیع مواد غذایی و … را برعهده دارند و تا کنون ۱۶۹هزار و ۱۲۲ نظارت صورت گرفته است.

مدیر گروه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ۸۹۵ تیم حمایتی در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به ۵۴ هزار و ۲۲۵ خانوار آسیب‌پذیر بسته‌های حمایتی را دریافت کردند و ۲۸۲۱ نفر عضو تیم‌های حمایتی هستند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح شهید سلیمانی دنبال ویروس مبتلا به کرونا طرح شهید اجرای طرح هلال احمر حاج قاسم تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی