Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:52:44 GMT

کرونا در آمریکای لاتین؛ نابودی ۲۶ میلیون شغل در سال ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۶۲۶۹

کرونا در آمریکای لاتین؛ نابودی ۲۶ میلیون شغل در سال ۲۰۲۰

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری افه، طبق این گزارش، متوسط ‌نرخ اشتغال نیز در این منطقه بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ از ۵۷.۴ درصد به ۵۱.۷ درصد کاهش یافته است.

علاوه بر مشاغل از دست رفته، منطقه آمریکای لاتین و کارائیب در ساعات کار و میزان درآمد نیروی کار نیز شاهد کاهش چشمگیری بوده است.

تا کنون بیش از ۲۶ میلیون و ۶۲ هزار نفر در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب به ویروس کرونا مبتلا شده و افزون بر ۸۲۳ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار تارنمای «وُردو میترز» برزیل، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک و پرو به ترتیب با ثبت بیش از ۱۳ میلیون و ۳۷۵ هزار، دو میلیون و ۵۰۴ هزار، دو میلیون و ۴۹۷ هزار، دو میلیون و ۲۷۲ هزار و یک میلیون و ۶۲۸ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در جایگاه پنج کشور نخست منطقه آمریکای لاتین در فهرست جهانی قرار دارند.

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط سازمان بین‌المللی کار، جوانان بیشترین آسیب از معضل بیکاری در آمریکای لاتین و کارائیب را متحمل شده اند. به طوریکه از آغاز شیوع ویروس کرونا، یک نفر از هر شش نفر جوان ۱۸ تا ۲۹ ساله شغل خود را از دست داده و به دلیل فقر شدید و یا دستمزد بسیار پایین مجبور به ترک تحصیل شده اند.  

بیش از نیمی از افرادی که از آغاز همه‌گیری بیکار شده اند یا توسط کارفرمایان اخراج شده و یا به دلیل اشتغال در بخش غیر رسمی به دنبال تعطیلی‌های سراسری قادر به فعالیت نیستند.
  
آمریکای لاتین و کارائیب با کاهش ۲۰.۹ درصدی اشتغال در سه ماهه اول سال 2020، در مقایسه با میانگین ۱۱.۷ درصدی در سراسر جهان، به عنوان متضررترین منطقه در جهان از نظر ساعات کار از دست رفته معرفی شده است.

آمریکای لاتین در حالی شاهد روند صعودی آمار مبتلایان و جانباختگان است که شیوع بیماری همه‌گیر در جغرافیای درگیر با معضل فقر، فساد و خشونت به بحرانی مضاعف و به منزله تیر خلاص بر بدنه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این منطقه تبدیل شده است.

با گسترش بیماری همه گیر در آمریکای لاتین، مردم منطقه بزرگترین رکود اقتصادی، فقر شدید، بیکاری و نابرابری را تجربه خواهند کرد. بزرگ بودن اقتصاد غیررسمی در منطقه آمریکای لاتین از یک سو و ضعف دولت‌های این منطقه از سوی دیگر موجب وخامت اوضاع شده است.  

برچسب‌ها ویروس کرونا بیکاری آمریکای لاتین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیکاری آمریکای لاتین ویروس کرونا بیکاری آمریکای لاتین اخبار کنکور آمریکای لاتین و کارائیب ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم

 ستاره لهستانی تیم فوتبال بارسلونا هنوز بابت نبردن ارزشمندترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال از مسئولان اهدا کننده آن دلخور است.

به گزارش تسنیم، در تازه‌ترین بخش منتشر شده از مصاحبه روبرت لواندوفسکی با نشریه بیلد آلمان، ستاره لهستانی درباره ناکامی‌اش برای بردن توپ طلای فرانس فوتبال و بهترین‌های حال حاضر فوتبال جهان صحبت کرد.

لواندوفسکی جزو آن دسته از ستاره‌های صاحب‌نام دنیای فوتبال است که با وجود بردن همه جام‌های ممکن در رده باشگاهی و جوایز فردی مانند بهترین بازیکن یوفا و بازیکن فیفا، هنوز موفق به کسب توپ طلای فرانس فوتبال نشده است. البته تفاوتی که لواندوفسکی با دیگر مدعیان ناکام در کسب توپ طلا دارد این است که همه چیز برای رسیدن این جایزه به او در سال 2020 آماده بود (سالی که بایرن مونیخ همه جام‌های داخلی، قاره‌ای و بین‌المللی) را برد اما شیوع ویروس کرونا، مانع از برگزاری مراسم اهدای توپ طلا شد و به این ترتیب دست او از این جایزه ارزشمند کوتاه ماند. 2020 اما تنها سالی نبود که لواندوفسکی لایق بردن توپ طلا شناخته شد، هرچند او ادعایی روی توپ‌های طلای آن سال‌ها ندارد.

لواندوفسکی به نشریه بیلد گفت: توپ طلای 2021؟ آن که متعلق به لیونل مسی است، اما من شایعاتی شنیده‌ام مبنی بر اینکه قرار است یک جایزه گذشته‌نگر هم برای سال 2020 در نظر گرفته شود. سال 2020 برای من سالی خارق‌العاده بود، چرا که در بالاترین سطح از دوران بازیگری‌ام قرار داشتم و ما در بایرن مونیخ همه چیز را بردیم. بگذارید اینطور بگویم. احساس می‌کنم که توپ طلای آن سال حق من است و اگر توپ طلای آن را چهار سال بعد هم دریافت کنم، احساس نخواهم کرد که به من توهین شده است. دریافت این جایزه افتخاری بزرگ است و من با کمال میل آن را می‌پذیرم.

ستاره لهستانی بارسلونا در ادامه نظر خود را درباره بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان بیان کرد و دو ستاره پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را لایق این عنوان دانست. لواندوفسکی افزود: معرفی بهترین‌های فوتبال جهان در سال جاری سخت است، چون ما هنوز جام ملت‌ها را در پیش داریم و بازی‌های حساس مراحل پایانی لیگ قهرمانان هم مانده است. با این وجود اگر معیار آن چیزی باشد که از ابتدا فصل تا الان دیده‌ام، به نظر من کیلیان امباپه و جود بلینگام بهترین‌ بازیکنان حال حاضر جهان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رستگاری بارسلونا در دقیقه ۹۷؛ ژاوی مچ بنیتس را خواباند رابرت لواندوفسکی با 49 گل زده به چهل و نهمین گلزن برتر تاریخ بارسلونا بدل شد

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • وزیرخارجه اردن: نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • وزیرخارجه اردن:نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت