Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مصطفی قانعی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، در خصوص صحت مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر از بین رفتن ویروس کرونا در آخرین جهش خود افزود: نکته مهم در مورد ویروس کرونا و جهش های این است که در حال حاضر پایگاهی در خصوص ویروس کووید١٩ در سازمان جهانی بهداشت وجود دارد که در آن اعلام می شود کدام جهش مورد توجه جدی این نهاد و کدام مورد بی اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بحث هایی که در فضای مجازی در خصوص از بین رفتن ویروس کرونا مبنی براینکه در آخرین جهش خود از بین رفته، برای ایجاد جوی است که هم عادی انگاری صورت گیرد و هم کسانی که نمی خواهند واکسن بزنند، تصور کنند که کرونا تمام شده و رعایت الگوهای بهداشتی پایین بیاید.

قانعی با یادآوری اینکه مطرح شدن این موضوع یک شیطنت رسانه ای است که توسط برخی رسانه ها و افراد ناآگاه صورت می گیرد، گفت: با این کار به نوعی با پیچیدگی بیشتر هم سطح رعایت پروتکل ها و هم سطح واکسیناسیون را پایین می آورند وگرنه در مورد جهش ها یک روند وجود دارد و این روند را سازمان جهانی بهداشت اعلام می کند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: هر چند آنچه که در فضای مجازی ذکر می شود، حدود یک سال پیش نیز تعدادی از نظریه پردازان بیان کردند و این احتمال را دادند که جهشی در ویروس کرونا پدید می آید که خود به خود نمی تواند ادامه دهد ولی این موضوع را فقط در حد یک احتمال مطرح کردند که آن هم صحت ندارد.

به گزارش ایرنا، اخیرا اخباری در فضای مجازی با این عنوان منتشر شد که خبر خوب ژاپنی‌ها درباره کرونا، احتمال پایان کرونا و ویروس نابود شد. 

در این خبر ادعا شده است: محققان موسسه ملی ژنتیک ژاپن در حال بررسی یک جهش در ژن Nsp14 هستند. جهش در این ژن امکان ترمیم در ویروس را مختل می‌کند و این جهش به ضرر کرونا تمام خواهد شد.
 

دلتا سویه غالب ویروس کرونا  ویروس کرونا از نوع لامبدا و مو در کشور وجود ندارد

قانعی درخصوص جهش های ویروس کرونا افزود: نکته ای که در خصوص این ویروس وجود دارد این است که در هر کشوری که در حال انجام واکسیناسیون هستند، ویروس ها به یک شکل و در کشورهایی که واکسن نزده اند به یک شکل دیگر عمل می کنند.

وی افزود: به طور مثال بخش عمده ای از آفریقا دسترسی به واکسن نداشتند؛ بنابراین جهش ویروس کرونا در این کشورها با جهش ویروس در ایران و جهش های کشورهای دیگر کاملا متفاوت خواهد بود. این تصور که جهشی فراهم شده که مشکل سرایت ویروس کرونا را حل کرده است، درست نیست.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آخرین وضعیت جهش ویروس کرونا در ایران اظهار داشت: تصوری در خصوص جهش ویروس کرونا به نام لامبدا و مو وجود داشت. این جهش از ویروس در هیچ کجای دنیا نتوانست پیش برود و وارد کشور ما نیز نشد و این امر به مساله جهانی تبدیل نشد. سویه غالب ویروس کرونا در حال حاضر از نوع دلتا است.

قانعی یادآور شد: واکسن فقط و فقط شدت بیماری، تعداد موارد بستری و تعداد موارد ابتلا را کم می کند و بیشتر در کاهش مرگ و میر اثر دارد، ولی وضعیت دنیا نشان می دهد حتی در کشورهایی که واکسن زدند، بیماری ایجاد می شود اما به بستری بیمار نمی انجامد.

منبع: الف

کلیدواژه: ویروس کرونا فضای مجازی جهش ویروس جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج